Lucruri interesante pe care animalele le fac de Craciun

De catre   18 octombrie 2016

Sărbătorile de iarnă sunt o perioadă mult așteptată chiar și de animale, mai ales de pisici și câini. Uneori, animalele de companie nu se pot controla atunci când văd bradul înalt, împodobit cu fel și fel de ornamente strălucitoare și sar pe el.

Ceea ce este amuzant e faptul că, precum copiii, animalele știu când au greșit și au tendința de a acționa extrem de ciudat. Să nu mai vorbim de mutra de nevinovați pe care o au cățeii, după ce au dărâmat pomul de Crăciun sau au distrus cadourile.

Dar cei care au animale știu că este imposibil să te superi pe ele, chiar și în momentele în care toată casa îți este răvășită, iar într-un colț cu botul pe labe stă dulăul care se comportă de parcă nimic nu s-a întâmplat.

Mai jos ai câteva imagini amuzante cu animalele de companie și cu pățaniile pe care le fac acestea în perioada Crăciunului.

animale-craciun-01

animale-craciun-02 animale-craciun-03 animale-craciun-04 animale-craciun-5 animale-craciun-06 animale-craciun-07 animale-craciun-08 animale-craciun-09 animale-craciun-10 animale-craciun-11 animale-craciun-12 animale-craciun-13

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *