Bucureştiul a fost inclus pe lista celor mai frumoase oraşe decorate de Crăciun în 2016

De catre   6 decembrie 2016

Portalul msn.com a alcătuit o listă cu 14 dintre cele mai frumos decorate orașe europene care merită să fie vizitate de turiști în preajma Crăciunului.

Alături de orașe europene celebre precum Paris sau Berlin, pe listă se află și Bucureștiul, capitala României. „De Crăciun, Piața Universității din București se transformă într-un tărâm al minunilor. Dacă aveți noroc, veți avea parte și de zăpadă, care va adăuga locului și mai multă magie”, notează editorii msn.com.

În acest an, în București au fost aprinse 3 milioane de beculețe pentru sărbătorile de iarnă. Ele împodobesc Bucureștiul pe un traseu de 29 de kilometri, în 52 de locuri.bucuresti-craciun-2016În 2016, Târgul de Crăciun este organizat în Piața Constituției. Aici, turiștii vor găsi Căsuța lui Moș Crăciun, un patinoar, un carusel, personaje de poveste, mâncăruri tradiționale, vin fiert, dulciuri, decorațiuni de crăciun și vor putea urmări spectacole și concerte.

Târgul de Crăciun din București are loc în perioada 1 – 30 decembrie 2016 și poate fi vizitat zilnic între orele 10 dimineața și 10 seara.

Iată lista completă a celor 14 orașe care merită să fie vizitate în perioada sărbătorilor de iarnă, potrivit msn.com:

1. Paris, Franța

2. Berlin, Germania

3. București, România

4. Budapesta, Ungaria

5. Copenhaga, Danemarca

6. Cracovia, Polonia

7. Edinburgh, Scoția, Marea Britanie

8. Helsinki, Finlanda

9. Londra, Marea Britanie

10. Madrid, Spania

11. Praga, Cehia

12. Roma, Italia

13. Varșovia, Polonia

14. Moscova, Rusia

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *